Amenzile nu-i sperie pe cei care nu poartă mască!

0
1

Controalele continuă în zonele aglomerate, centrele comerciale și mijloace de transport. Polițiști, jandarmi și pompieri fac zilnic verificări.  Sunt vizate măsurile de protecție, cei care le încalcă fiind sancționați.  Din nefericire, amenzile nu-i sperie pe cei care nu poartă mască. Cu toate că zilnic sunt date zeci de sancțiuni, oamenii legii găsesc mereu persoane care  ignoră măsura. M.S

Astfel, polițiștii, jandarmii și pompierii argeșeni au verificat luni, respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19., după cum anunță Prefectura Argeș. Vă amintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 275 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare. Polițiștii le-au recomandat să rămână acasă, în izolare. Totodată, au fost verificate 56 de societăți comerciale, 119 persoane legitimate și 78 de mașini verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate ieri, jandarmii au aplicat două amenzi în valoare de 750 lei și 5 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Pompierii argeșeni au verificat 12 societăți comerciale și 160 de persoane. Dintre acestea din urmă, 16 au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală, fiind sancționate cu avertisment.

Foto descriptiv

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.