A jefuit un jurnalist și l-a lăsat pe câmp!

3


Caz incredibil petrecut în comuna Drăganu! Un tânăr în vârstă de 21 de ani, a comis mai multe infracțiuni culminând cu jefuirea unui jurnalist. După ce l-a lăsat fără bunuri, l-a abandonat la marginea comunei, noaptea! Cum s-a petrecut totul aflați din materialul următor.


Un localnic din comuna Drăganu, a găsit miercuri în grădina lui un bărbat în vârstă de 30 de ani, din București, aflat în stare de șoc și ușor hipoermic. Omul era incoerent, dezorientat și a avut nevoie de ceva timp până și-a revenit și a povestit ce a pățit. I-a spus că a rămas fără bunuri după ce a avut încredere într-un tânăr. Cetățeanul a sunat la 112 și le-a povestit totul polițiștilor Secției Rurale Drăganu care au demarat cercetările. S-a stabilit că marți seara, bucureșteanul, angajat la un post de televiziune, se afla în apropierea unui service din comuna Drăganu, făcând autostopul. Omul consumase alcool și era cam amețit. A fost abordat de un angajat al atelierului auto care s-a oferi să-l ajute. Încrezător, jurnalistul s-a lăsat în baza acestuia.
I-a furat toate bunurile personale
Marian Lucian F. de 21 de ani, din comuna Băiculești, despre el fiind vorba, s-a oferit să îl ducă la Râmnicu Vâlcea pe bucureștean. A furat un Smart din atelier și a pornit la drum, deși nu deține permis de conducere. A ajuns la marginea comunei și a cotit pe un drum lateral mergând până la un câmp. Acolo, profitând de starea de euforie a pasagerului l-a păcălit, convingându-l să coboare, să fumeze o țigară. Când jurnalistul s-a dat jos din maşină, tânărul a demarat și l-a abandonat pe câmp, fugind cu geanta în care cel prădat avea bunuri personale, un laptop și telefonul mobil. Întreaga noapte bucureșteanul a rătăcit prin zonă încercând să iasă la drumul principal, dar nu a reușit. Spre dimineață a ajuns în grădina unui localnic și așa a ieșit totul la iveală. Marian Lucian F. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt spre folosință, furt calificat și conducere fără permis. Joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive. Tânărul mai este cercetat într-un dosar penal, după după ce a sustras o altă maşina din service şi s-a plimbat cu ea, fiind prins de poliţişti. M.Sandu