Cinci persoane rănite în două accidente!

0
  • La Bascov şi Morăreşti



Sâmbătă a fost ziua accidentelor rutiere. Mai multe evenimente au avut loc în judeţ, toate soldându-se cu victime şi pagube materiale. La două dintre acestea, a fost vina şoferilor neatenţi care nu au redus viteza în curbe deosebit de periculoase.


Unul dintre accidente a avut loc la ieşirea de pe A1, pe strada Serelor, în curba deosebit de periculoasă. Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, Gheorghe O. de 67 de ani, din Giurgiu, care conducea un Logan din direcția A1 către Vâlcea, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga. A pierdut controlul volanului şi a izbit cu putere parapetul din beton. Maşina a rămas suspendată pe parapet. În urma accidentului, au fost rănite soţia lui, Elena O., de 63 de ani, Ionela C. 37 de ani, respectiv fiica acesteia din urmă, o fetiţă de 5 ani, toate din județul Giurgiu. Toate cele trei au fost transportate la spital. Soţia şoferului avea contuzii hemitorace stâng și contuzie la coloana lombară, Ionela C. a suferit traumatism cranio-facial minor și contuzie la genunchiul stâng iar fetiţa avea traumatism cranio-facial și cranio-cerebral, echimoze și escoriaţii la faţă.
Pe contrasens a lovit două maşini
La scurt timp un alt accident rutier a avut loc la Morăreşti, pe DN 7. Daniel B., de 49 de ani, din Constanţa, se afla la volanul unui Renault. Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme, o Skoda condusă de Constantin D. de 71 de ani, din județul Vâlcea, iar al doilea, un Logan condus de Daniel E. de 48 de ani, din București.
În urma accidentului, șoferul bucureştean şi soţia acestuia Sanda E.de 48 de ani, au fost răniți ușor, fiind diagnosticați cu diverse contuzii și transportați la spital. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu a redus viteza în curbă. În ambele cazuri şoferii s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.