Tineri nenorociţi de un şofer furios!

Date:

  • Accident grav la Lereşti



Tragedie în Muscel, doi tineri au fost nenorociţi într-un accident rutier produs pe raza comunei Lereşti.Si pasagera din maşină s-a ales cu câteva fracturi, necesitând şi ea internare în spital.


Sâmbătă seara, pe raza comunei Lereşti, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporala trei persoane şi pagube materiale. Mihai T. de 28 de ani din Câmpulung, conducătorul auto al unui Volkswagen, se deplasa, împreună cu prietena pe raza comunei Lereşti, cu direcţia de mers, dinspre Voina spre Câmpulung. Pe drum, între el şi prietena lui, a pornit o discuţie în contradictoriu, iar ea, aşa după cum a declarat anchetatoriulor conducătorul auto, a vrut să să îi ia barbatului telefonul mobil din buzunarul cămăşii. Mihai Mihai s-a opus şi nemaifiind atent la volan, a intrat pe contrasens, acesta fiind practic miomentul în care s-a produs nenorocirea.
I-a zdrobit piciorul motociclistei
Mihai T. a intrat pe contrasens, din sens opus veneau 5 motociclişti. Primul care a avut nefericirea s-a dea de maşina condusă de tânărul furios, a scăpat cu câteva zgârieturi, apoi a ajuns o fată de 27 de ani, Andreea D, din Mioveni, e a fost lovită destul de violent, astfel că bucăţi de carne din piciorul drept al fetei au rămas atârnate în fiarele contorsionate ale maşinii. Apoi s-a izbit de maşină şi al treilea motoiciclist, Cătălin D. de 33 de ani din Mărăcineni. Si acesta a fost rănit destul de grav. Doi dintre cei 5 motociclişti trecusera de maşină condusă de Mihai T. Când au văzut ca prietenii lor nu mai sunt în spate, cei doi s-au întors, şi au găsit o tragedie…Conform anchetatorilor: „Un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității Lereşti, dinspre Lereşti către Câmpulung, pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete. În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni și o femeie de 27 de ani, din Mioveni, care conduceau 2 dintre motociclete, au fost răniți grav și transportați la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează aceştia. Tânăra din autoturism a ajuns la spital cu fracturi la nivelul membrului superior, motociclista la Spitalul Floreasca, are piciorul drept distrus, iar bărbatul de 33 de ani la Spitalul Judeţean Piteşti. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia. B.Radu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...