”Sunt cel mai trist, dezamăgit”

Date:

  • Costel Enache și-a anunțat demisia de la Petrolul



La finalul meciului cu FC Argeș, pierdut de ploieșteni, cu 1-2, Costel Enache, antrenorul Petro­lului, și-a anunțat demisia.


Tehnicianul a luat această decizie după ratarea obiectivului pe care și l-a asumat: ”E o meserie destul de dificilă cea pe care mi-am ales-o. Sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri. Tot ce a depins de mine am făcut cât am putut de bine. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă. Durerea cea mai mare e că nu am avut maturitate de joc. Am avut un rezultat pozitiv, care ne ținea în lupta pentru promovare. Am fost naivi și am fost pedepsiți pe această naivitate. Am fost lenți, greoi. Eu sunt cel mai trist, dezamăgit. Sunt dărâmat, efectiv. Am crezut în totalitate într-o promovare. Toți cei care au câștigat au făcut-o doar în deplasare, lucrul ăsta probabil e un semn de întrebare pentru ce se întâmplă în viitor. Spiritul e dat de cei care iubesc clubul ăsta. Anticipăm niște lucruri care au o normalitate în România. Suntem un club transparent, un club serios. Orice lucruri care au ocupat în regulamentele federale și cele civile, am respectat. Nu trebuie să vă îndoiți de onestitate. Nu, categoric că nu (n.r. – nu va mai rămâne la Petrolul). Mi-am asumat în iarnă promovarea, mă simt părtaș la ce s-a întâmplat acum. Îmi asum lucrurile. A asuma nu e doar un cuvânt, e și un gest, o faptă”, a spus Costel Enache la microfonul Digi Sport. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...