Meci pentru PROMOVARE!

0
  • Liga 2, Play-off, Etapa 6: CS Mioveni – Petrolul, duminică, ora 18.30, în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



CS Mioveni joacă duminică cu promovarea pe masă, echipa antrenată de Claudiu Niculescu urmând să primească vizita Petrolului. Meciul cu găzarii ar trebui să nu ridice niciun fel de problemă pentru galben-verzi, oaspeţii fiind singura echipă din play-off care nu mai are nicio şansă la promovare.


Cu toate acestea, în tabăra argeşeană trebuie să existe precauţie, dar totodată jucătorii trebuie să dea totul pe teren pentru a câştiga acest meci, deoarece victoria este singura opţiune pentru a fi siguri de promovare. CS Mioveni vine şi după două rezultate bune, două victorii consecutive, cea de la Piteşti cu FC Argeş şi cea de la Turris din etapa trecută, adică, jucătorii lui Niculescu au şi un moral foarte foarte bun. Singura problemă după aceste partide este epuizarea fizică, lucru ce s-a văzut în finalul partidei de la Tr Măgurele. De partea cealaltă, Petrolul este pe ultimul loc în clasament şi etapa trecutăau fost scoşi din cărţile promovării de FC Argeş, piteştenii câştigând cu 2-1 la Ploieşti, întorcând rezultatul în ultimele minute de joc, după ce au fost conduşi la pauză. Până la acest meci, găzarii obţinuseră trei puncte din trei remize, însă după înfrângerea de acum patru zile s-a lăsat cu scandal, iar situaţia este destul de tensionată din cauza ratării promovării.
Cele două echipe au apucat să joace în acest campionat doar în tur, atunci când la Ploieşti s-a terminat 0-0, după un joc bun la Mioveniului.
Partida de la Mioveni se joacă aşadar duminică la ora 18.30, la fel ca şi celelalte două meciuri din play-off. Intrarea spectatorilor este interzisă, dar jocul poate fi urmărit în direct la Digi Sport , Telekom Sport şi Look TV.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.