A ars o vilă!

0
  • Incendiul într-un cartier rezidenţial



Pompierii argeşeni au fost solicitaţi ieri să intervină la un incendiu izbucnit într-un cartier rezidenţial din Piteşti. Când au ajuns la faţa locului, salvatorii au constatat că pe strada Pinilor, la ieşirea spre Dragăşani, ardea etajul unei vile.


Fumul destul de dens făcuse aerul irespirabil în acea zonă iar flăcările se extinseseră şi cuprinseseră şi garajul unde era depozitată o cantitate importantă de combustibil. La faţa locului au fost chemate au acţionat 4 autospeciale cu apă şi spumă folosite pentru stingerea incendiilor. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de străzile înguste din acea zonă.
Salvatorii au depus toate eforturile ca flăcările să nu se extindă şi la celelalte vile din apropiere, în zona respectivă fiind clădire lângă clădire. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a transportat la spital o femeie care a suferit un atac de panică, dar şi pe proprietarul casei care în încercarea disperată de a stinge flăcările, s-a ales cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. Pompierii militari s-au chinuit aproximativ o oră să stingă flăcările. Oamenii legii au deschis şi o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate cauzele izbucnirii incendiului şi evaluarea pagubelor care la prima vedere par destul de însemnate. M.D.