Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0


Epurări la Rapid
La o săptămână distanță după ce a preluat Rapid, antrenorul Adrian Iencsi s-a decis în privința a încă patru jucători pe care îi avea în lot. Tano Bonnin, Paul Copaci, Saifeddine Alami și Valentin Alexandru nu întră în planurile sale, astfel că au fost separați de colegii lor și au fost puși ”pe lista de transferuri”, anunță gruparea alb-vișinie. Anterior, Rapid anunțase despărțirea de alți cinci jucători Geani Crețu (20 de ani) și portarului Mihai Popa (19 ani), Alexandru Iacob (31 de ani) și Facundo Mallo (25 de ani) și Brighton Labeau (24 de ani).
Doi veniţi la Călăraşi
Dunărea Călăraşi, unde antrenor este Cristian Pustai a anunțat, ieri două noi transferuri. Marius Fotescu și Sorin Sava au semnat pe un an, respectiv doi ani cu formația de pe malul Borcei. Atacantul constănțean Marius Fotescu (25 de ani) a fost legitimat ultima dată la Axiopolis Cernavodă, după ce în decembrie 2019 se despărțea de Ripensia. Sorin Sava are 21 de ani și și-a făcut junioratul la FCSB.
Jucător din Mali
U Craiova 1948 SA își mărește la 11 numărul achizițiilor pentru participarea în Liga 2. Cel mai recent transfer perfectat este fundașul de origine maliană Abdelaye Diakite (30 de ani), care inițial trebuie să semneze cu Poli Iași. În plus, Eugen Trică are în probe și un fundaș sârb de etnie croată, testat în repriza secundă a amicalului pierdut în Crâng cu SCM Gloria Buzău. Diakite a semnat un contract pe doi ani.
A revenit Carabela
Zicu a revenit asupra analizei amănunțite făcute la finalul sezonului de Liga 2 și a decis să readucă în lot un jucător la care renunțase spre finalul lunii iunie. Fundașul Iulian Carabela (24 de ani) era unul dintre cei nouă jucători cu care conducerea clubului hotărâse să nu continue colaborarea, însă acum Farul Constanța anunță prelungirea acordului între cele două părți. Sursa: www.liga2.prosport.ro. Grupaj de S.M.