Reunire amânată la echipa de baschet!

1
  • BCM U Piteşti nu mai încep joi pregătirea



Oficialii BCM U FC Argeş Piteşti au anunţat oficial că reunirea echipei de baschet care era programată pentru joi, 20 august, a fost amânată pentru o dată ulterioară. Conducerea clubului din Trivale a stabilit şi un calendar de pregătire al noului sezon competiţional.


BCM U FC Argeş Piteşti este prima echipă de baschet din România care a anunţat public că îşi testează jucătorii şi staff-ul de COVID-19, aşa cum cere protocolul medical emis de Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive în spaţii închise. Anunţul a fost făcut de clubul alb-violet în cursul zilei de luni, cu trei zile înaintea reunirii programate a echipei conduse de Tudor Costescu.

În cadrul unui comunicat oficial, BCM U FC Argeş Piteşti a anunţat deciziile luate în contextul pandemiei de COVID-19:
-jucătorii vor sosi la Piteşti, urmând a fi cazaţi în siguranţă
-reunirea nu va mai avea loc pe 20 august
-componenţii BCM U Piteşti (lot de jucători şi staff tehnic) vor efectua un prim test COVID-19 în cursul dimineţii de joi
-prima şedinţă de antrenanent va avea loc în momentul în care rezultatele testelor sunt negative
Rămâne de văzut în ce formulă vor demara pregătirile echipei din Piteşti, având în vedere că dintre jucătorii străini Mladen Jeremic şi Tony Bishop sunt în România. Ceilalţi urmează să ajungă în ţară pe parcursul acestor zile.
Pentru noi, sănătatea colectivului este prioritară.
Vă vom ţine la curent cu noi informaţii legate de acest aspect. M.D.