Patru răniți într-un carambol provocat de două TIR-uri

0

Accident grav petrecut la Bascov, miercuri seara. Două TIR-uri s-au ciocnit violent, la rândul lor, cei doi mastodonți lovind un autocamion și un autoturism. În urma coliziunii au fost rănite patru persoane. M.S.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Sibiu, care conducea unT IR pe DN7,  din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, la Bascov nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de TIR-ul condus regulamentar în fața sa, aceeași direcție de mers, de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu. Cei doi mastodonți s-au lovit.

În urma impactului, TIR-ul din spate a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o  autobasculantă,  condusă de un bărbat de 57 de ani, din Comuna Tărtășești, județul Dâmbovița.

Tot din impact,  primul TIR, care a fost lovit din spate, a fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, (în aceeași direcție de mers), condus regulamentar de o tânără de 21 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului autobasculante, de 57 de ani, din Comuna Tărtășești,  județul Dâmbovița, respectiv rănirea ușoară a celorlalți 3 conducători auto.