Soți din Ștefănești terorizați de fostul angajat!

1

După ce a lucrat o vreme în gospodăria unei familii din Ștefănești, un bărbat de 48 de ani, a ajuns să-i terorizeze pe oameni.  Se duce deseori peste soți și îi amenință. A ajuns în arest sub acuzația de violare de domiciliu după ce a încălcat măsura controlului judiciar dispusă împotriva lui în urmă cu aproximativ două săptămâni. M.S. 

În noaptea de 21 spre 22 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, că un bărbat ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe de pe raza aceleiași localități.

Ulterior bărbatul, de 48 de ani, din Ștefănești, a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul poliției, iar din cercetări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței respective, în jurul orei 01:00.

Individul nu a reușit să intre în casă, ușile și geamurile fiind încuiate, însă a încercat fiind auzit de proprietară pe balcon.  Bărbatul este fost angajat al familiei și nu se află la primul incident de acest gen.

În ziua de 10 august, a fost reținut pentru 24 de ore, ca urmare a faptului că a pătruns în locuința respectivă și în noaptea de 9 spre 10 august a.c., în jurul orei 23:30. Atunci a intrat în casă și i-a amenințat cu moartea pe cei doi soți care dormeau în camere separate, mergând în fiecare dormitor.  A fost plasat sub control judiciar având interdicția de a se apropia de părțile vătămate.

Sâmbătă a fost reținut din nou pentru 24 de ore, iar astăzi, 23 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești l-a prezentat pe bărbat în fața instanței, cu propunerea de înlocuire a măsurii preventive de control judiciar, ce fusese stabilită anterior, iar Judecătoria Pitești a admis cererea.