Ne vom îndrepta în instanță împotriva Ministerului!

0
  • Ion Georgescu, primar Mioveni



Ieri la sediul PSD Argeș a avut loc o conferință de presă. Aceasta a fost susținută de Ion Geor­gescu, primarul orașului Mioveni, și de către Ion Dumitru, primarul co­munei Albota. Cu acest prilej, Ion Georgescu a anunțat că obiectivul PSD Argeș în alegeri este să obțină cel puțin atâtea mandate de primari, consilieri locali și jude­țeni câte are în prezent. Acesta a mai spus că nici până acum, Ministerul Finanțelor nu a alocat orașului Mioveni sumele cuvenite din impozitul pe venitul gobal și TVA.


Referindu-se la probleme de actualitate din Mioveni, primarul Ion Georgescu a făcut un nou apel la ministrul Finanțelor Publice să al­oce resursele financiare cuvenite orașului constructorilor de mașini. „De la 1 ianuarie și până acum, Ministerul Finanțelor a omis să aloce orașului Mioveni 10 milioane de euro cuvenite din cotele defalcate din impozitul pe venitul global și TVA. Probabil că ne vom îndrepta în instanță împotriva Ministerului pentru a primi banii. De asemenea, din martie, de când a fost instituită starea de urgență, am alocat de la bugetul local 3 milioane de euro pentru acțiunile specifice de protecție Covid și spital, iar Guvernul ne-a dat doar 136.000 de lei.”, a spus Ion Georgescu. În ceea ce privește proiectele de investiții, edilul a anunțat că lucrările de introducere a rețelei de gaze la Clucereasa sunt realizate în proporție de 95%, săptămâna viitoare va fi făcută recepția, iar până în decembrie circa 900 de familii vor fi branșate.
Încrezător într-un rezultat bun la alegeri
Ion Dumitru, primarul comunei Albota și președinte al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș, a spus că, de când este primar, mereu oferta sa electorală a fost depășită după patru ani. Bugetul localității este mic, dar s-a zbătut să facă rost de bani europeni, de la bugetul național sau din alte surse cu care a reușit să îndeplinească obiective importante. „Am semnat un contract de 7 milioane de lei pentru o nouă sală de sport, începem etapa a doua cu introducerea rețelei de canalizare la Mareș și Cerbu… Am muncit enorm pentru Albota. Nimic din ceea ce am realizat nu am făcut fără să mă consult cu oamenii! Cu cetățenii! Sunt foarte încrezător că voi avea și vom avea în Argeș un rezultat bun în alegerile locale care urmează!”, a spus Ion Dumitru. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.