Braconieri căutați de polițiști!

0

 În cursul nopții, polițiștii argeșeni au organizat acțiuni de combatere a braconajului. Oamenii legii au găsit în apă, la barajul Budeasa o setcă de mari dimensiuni. Braconierii nu au fost prinși, dar se fac cercetări în acest sens. M.S.

 

„În noaptea de 26 spre 27 august a.c., polițiștii de ordine publică, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Pentru Combaterea Braconajului și Poluării Maramureș-filiala Argeș, precum și cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Argeș, au desfășurat acțiuni pentru combaterea braconajului piscicol în zona barajelor de acumulare Golești, Budeasa și Merișani.

Cu această ocazie, în zona barajului Budeasa, a fost identificată o plasă tip monofilament (setcă) de circa 100 metri lungime și 1,5 m lățime, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Peștii capturați ilegal au fost eliberați în mediul natural.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol, conform OUG 23/2008, privind pescuitul și acvacultura”, anunţă IPJ Argeş.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.