Ministrul Transporturilor implicat în accident în Argeș!

0

Duminică, ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat într-un accident pe DN7, în comuna Drăganu. Șoferul mașinii ce aparține Ministerului Transporturilor a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de un cetățean polonez. M.S. 

Ministrul Lucian Bode se afla în mașina de serviciu, un Volkswagen Touareg și se spune că se întorcea de la o întâlnire unde a avut discuții privind construcția autostrăzii Sibiu- Pitești.  Pe Dealul Negru, în comuna Drăganu, mașina condusă de un șofer cadru militar, cel mai probabil SPP-ist, a fost implicată într-un accident.

Din cercetările Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că mașina în care ministrul Lucian Bode era pasager a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de un cetățean polonez în vârstă de 41 de ani.

În urma impactului șoferul polonez, soția lui în vârstă de 36 de ani și șoferul vinovat au fost răniți ușor. Niciunul nu a vrut să fie transportat la spital.

A fost întocmit dosar  penal pentru vătămare corporală din culpă, acesta urmând a fi instrumentat de Parchetul Militar. Se spune că la București, atât Lucian Bote cât și șoferul au mers la Spitalul Militar pentru investigații medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.