După accident șoferul a ajuns în arest!

0





Inconștiența de care a dat dovadă un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Mioveni, l-a dus în arest. Îi sunt aduse acuzații grave după ce a condus ilegal și a provocat accident. În urma accidentu­lui prietenul lui a ajuns în spital.


Duminică seara un accident rutier a avut loc în Mioveni-Făget. În apropiere de stadion, un BMW seria 3, a părăsit șoseaua și a izbit violent un stâlp de susținere a firelor electrice. Imediat după accident, la fața locului au mers pompieri de la Detașamentul Mioveni, un echipaj medical SMURD și polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni. Oamenii legii au stabilit că la volan s-a aflat Marian S., de 30 de ani, din Mioveni. În timpul cercetărilor s-a stabilit că bărbatul conducea ilegal. Marian S. nu posedă permis de conducere, mai grav de atât, era băut. De altfel, s-a ajuns la concluzia că acesta a fost și motivul provocării accidentului, lipsa experienței la volan dar și consumul de alcool. Când a suflat în etilotest, s-a stabilit că cel de la volan avea o concentrație de alcool de 0,54 la mie alcool pus în aerul expirat.
Ca să evite polițiștii s-a dus spre Făget!
În momentul impactului, atât șoferul cât și pasagerul au fost răniți, fiind transportați la spital. Ionuț E. de 33 de ani, din Mioveni, care ocupa locul din dreapta, a fost preluat semiconștient, având lovituri la cap și față. Marian S. avea, de asemenea, multiple traumatisme însă, în urma investigațiilor medicale nu a necesitat internarea. Bărbatul a fost dus la audieri. Acolo a recunoscut că în cursul dimineții a băut cu prietenul lui. O rudă îi lăsase mașina și cheile în grijă, fiind plecată din localitate două săptămâni. Autoturismul era parcat la blocul său, în Mioveni. După ce s-au îmbătat le-a trecut prin minte să facă o plimbare cu BMW-ul. Au ales intenționat traseul către Făget, fiind nepopulat și mai puțin circulat, dar și ca să evite echipaje ale polițiștilor. În cursul nopții a fost dispusă reținerea lui Marian S. pe bază de ordonanță timp de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a ținut cont de faptul că bărbatul nu are antecedente și a dispus împotriva lui măsura controlului judiciar. Pentru acuzațiile amintite, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.