Victorie previzibilă a liderului!

0

  • FC Argeș – Universitatea Craiova 1-2(0-2)
  • Au marcat: Honciu(min.89) /Cicâldău(min.9), Koljic(min.15)



FC Argeș a a rămas fără victorie și după etapa a 5-a din Casa Liga I și continuă să rămână în zona nisipuri­lor mișcătoare a clasamentului. Echipa pregătită de Ionuț Badea a pierdut cu 1-2, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Uni­ver­sitatea Craiova, liderul Ligii I.


Chiar dacă au reușit să obțină punct sau puncte din această partidă, piteștenii au dat o replică destul de bună oltenilor, mai ales în repriza secundă, când defensiva oaspeților s-a clătinat în mai multe rânduri. Craiova a început perfect meciul și a deschis scorul după doar 9 minute prin Cicâldău. Micuțul mijlocaș a trimis cu capul în plasă din centrarea lui Vlădoiu. Șase minute mai târziu, Cicâldău a fost un servant perfect pentru Koljic care a trimis direct în vinclu cu un șut în forță. Argeșul a avut șansa de a reduce din handicap până la pauză, însă atacantul elvețian Cephas Malele a ratat incredibil din fața porții din pasa lui Mușat.
După pauză, piteștenii au ieșit la joc iar ocaziile de gol la poarta lui Pigliacelli nu au întârziat să apară. Mușat a fost foarte aproape de a marca, însă portarul oltenilor a reușit să respingă peste transversală. Cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, Piglicelli nu a mai avut ce face la șutul în forță expediat de Honciu, balonul poposind în poarta juveților după ce a trecut printre picioarele portarului craiovean. În minutele de prelungire ale partidei, piteștenii au forțat egalarea, însă nu nu au reușit acest lucru.
În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas cu un singur punct în clasament și ocupă locul 15, în timp ce Universitatea Craiova are maximum de puncte după cinci etape și se menține în fotoliul de lider al ierarhiei.
Caseta tehnică:
FC Argeș: Croitoru – Tofan, Leca, Deslandes, Mușat – Prepeliță, Meza Colli(min.90 Năstăsie) – Grecu, Șerban(min.46 Șerban), Cozma (min.2 Blejdea – min.79 Deac) – Malele(min.79 Mediop).
Rezerve neutilizate: Greab, Gabi Matei, Turda, Mirică. Antrenor: Ionuț Badea
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Bic(min.82 Mateiu), Nistor, Cicâldău – Ivan(min.69 Mihăilă), Koljic(min.81 Tudorie), Baiaram(min.58 Bărbuț).
Rezerve neutilizate: Popescu, Papp, Acka, Vătăjelu, Screciu. Antrenor: Cristiano Bergodi
Arbitru: Lucian Rusandu
Arbitri asistenți: Marius Badea, Imre Bucsi
Arbitru rezervă: Marian Barbu
Observator de joc: Romulus Gabor
Observator arbitri: Adrian Vidan
Cum s-au marcat golurile:
min.9: 0-1! Ștefan Vlădoiu execută o lovitură de colț iar Cicâldău trimite cu capul în plasă!.
min.15: Cicâldău îi pasează cu călcâiul lui Koljic care îl execută pe Croitoru cu un șut în vinclu.
min.89: 1-2! Deac centrează în careu, Honciu preia dintre Marius Constanin și Bălașa și înscrie printre picioarele lui Pigliacelli. M.D.