Cele mai bune sfaturi de pariuri sportive

0



Dacă sunteți la început de drum în lumea pariurilor sportive, este posibil să vă întrebați de ce aveți nevoie pentru a câștiga bani plasând pariuri. Nu este o întrebare simplă, deoarece este necesar să combinați mai multe elemente pentru a obține rezultatul dorit. Este ca și cum ați combina ingrediente de cea mai bună calitate pentru a crea un fel de mâncare deosebit.

În acest articol veți descoperi sfaturi și strategii pentru pariuri  la Betano și nu numai, cu scopul de a câștiga bani pe termen mediu-lung.

Comparați bonusurile de bun venit oferite de fiecare casă de pariuri și citiți-le condițiile

Când pariorii se înregistrează la o casă de pariuri folosesc un bonus de bun venit, de obicei. Aceste bonusuri au o serie de condiții pe care trebuie să le citiți pentru a înțelege modul în care funcționează și ce trebuie făcut pentru a converti banii oferiți bonus în bani reali. De regulă, cu cât sunt mai atrăgătoare bonusurile, cu atât sunt mai greu de deblocat.

Stabiliți un buget pentru pariuri

Începătorii tind să parieze mai mult decât ar trebui, într-un timp foarte scurt. Este important să fiți disciplinați și să stabiliți sume fixe lunar sau săptămânal și să nu le depășiți niciodată. Trebuie să vă protejați bugetul.

Aceste sume trebuie să fie rezonabile și nu trebuie să pericliteze în niciun fel solvabilitatea financiară.

Ba mai mult. Dacă sunteți la început de drum în lumea pariurilor, ar trebui să începeți să plasați pariuri simple și să nu efectuați altul până nu aflați rezultatul pariului plasat anterior. Mulți oameni fac pariuri pripite imediat după ce unul dintre pronosticuri eșuează. Aceasta este o greșeală pe care nu ar trebui să o faceți niciodată.

Scăpați de emoții

Ținând cont de cele menționate înainte, trebuie să scăpați de emoții. Nu este nimic mai rău pentru un parior decât să facă pariuri bazate pe ceea ce simte și nu pe rațiune. Nu pariați sub nicio formă pe echipa dvs. favorită.

Nu încercați să recuperați pierderile făcând ulterior un pariu riscant, la cote foarte mari. Nu pariați sume prea mari pe echipa favorită. Toate aceste lucruri mai devreme sau mai târziu își pun amprenta asupra bugetului dvs.

Analizați de ce ați pierdut

De multe ori puteți plasa pariuri care în cele din urmă eșuează. Încercați să vedeți unde ați greșit și dacă puteți face ceva pentru a preveni acest lucru. Nimeni nu poate ghici rezultatele, pariurile sportive sunt imprevizibile. În plus, este imposibil să câștigați toate pariurile plasate. Important este că nu faceți greșelile obișnuite printre pariorii novici.

Înțelegeți tipul de pariu pe care îl plasați

Există câteva tipuri de pariuri, cum ar fi pariurile cu handicap asiatic, care sunt cam confuze și trebuie să înțelegeți ce înseamnă. Unii utilizatori se enervează când pierd un pariu și dau vina pe casa de pariuri, acuzând-o de escrocherie. Cu toate acestea, nu au dreptate.

De asemenea, un pariu pe  câștigătoarea unei finale este diferit de un pariu pe câștigătoare de la sfârșitul celor 90 de minute (poate exista o prelungire). Unele pariuri iau în considerare doar sfârșitul timpului de regulamentar, în timp ce altele includ minutele suplimentare, penalități sau pun accent doar pe câștigătoare  de la finalul meciului. Analizați cu atenție pariurile pe care le plasați.

Dacă sunteți începători, uitați de aceste tipuri de pariuri și concentrați-vă pe lucruri mai ușor de înțeles, cum ar fi piețele de 1 × 2, plus minus X goluri sau cornere.

Pariați pe evenimente și sporturi despre care aveți informații și cunoștințe solide.

Este important să pariați pe sportul pe care îl îndrăgiți și dacă puteți să-l urmăriți în direct cu atât mai bine.

În plus, este foarte important să adunați informații despre meci înainte de a avea loc. Pariul pe un meci amical este diferit de pariul pe un meci oficial. Este un meci jucat pentru un titlu? Există accidentați? Orice informație contează când vine vorba de plasarea unui pariu de succes.

Vă recomandăm, de asemenea, să verificați statisticile anterioare ale ambelor rivale. Există echipe care nu joacă bine împotriva unei anumite rivale. Există echipe care joacă mai bine pe teren propriu decât în deplasare și invers.

Țineți cont de orice detaliu legat de echipele care se confruntă, întrucât veți putea realiza pronosticuri cu șanse mari de reușită. Mult succes!