Nereguli la săli de jocuri de noroc!

0



În urma unor controale efectuate luni, poliţiştii Secţiei 4 Piteşti au descoperit nereguli şi au dat două amenzi la două săli de jocuri de noroc din cartierul Prundu. Oamenii legii anunţă că vor continua verificările la toate sălile, acestea având loc periodic.


„Polițiștii din cadrul compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au desfăşurat activităţi de prevenire și combatere a infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, precum și verificare a modului de desfășurare a activității furnizorilor de servicii de securitate private. Au fost verificate 4 puncte de lucru ale unor săli de jocuri de noroc, iar în urma verificărilor s-a constatat că la unul dintre obiectivele controlate, amenajările nu erau conforme măsurilor stabilite prin analiza de risc, respectiv la un alt obiectiv modul de depozitare al valorilor era necorespunzător normelor în vigoare” anunţă Florin Popa purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Seiful nu era asigurat
În urma neregulilor constatate au fost date amenzi la două puncte de lucru ale unor societăţi cunoscute de jocuri de noroc. Una dintre societăţi avea o analiză de risc în urma căreia ar fi trebuit să asigure condiţiile necesare stocării pe mai lungă durată a imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere. Nu s-a conformat indicaţiilor poliţiştilor şi a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei. La cea de-al doilea punct de lucru oamenii legii au descoperit că seiful în care erau ţinute încasările nu era asigurat corespunzător şi aici a fost aplicată o amendă de 1.000 lei. La toate cele patru unităţi verificate au fost instruiţi agenții de pază cu privire la modul de desfășurare al serviciului, purtarea elementelor distinctive şi a mijloacelor din dotare, precum și respectarea consemnului general și particular al postului, iar la cele la care s-au constatat nereguli, au fost stabilite termene de remediere a deficiențelor. Firmel au obligaţia de a încheia contrcate cu firme de pază şi protecţie pentru a se interveni în cel mai scurt timp după ce este acţionat butonul de panică. Oamenii legii întâlnesc deseori situaţii în care, contractele sunt expirate iar administratorii omit să le prelungească. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.