Camion răsturnat de un autoturism

0
1



Un accident rutier soldat cu rănirea a unei persoane, a avut loc ieri, pe DN 65, în comuna Albota. S-a dovedit că buturuga mică poate răsturna carul mare, după ce un autoturism condus de un constănţean a răsturnat un autocamion.


Accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă pe DN 65, la Albota. Cornel D., de 29 de ani conducea un autoturism venind dinspre Slatina către Piteşti. Se întorcea de la Craiova unde dusese un transport agabaritic. După ce a coborât o pantă, şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă şi a ajuns pe contrasens. Acolo a acroşat un camion încărcat cu mezeluri condus regulamentar de Marian N. de 49 ani, din Bucureşti. Când a văzut maşina din faţă, ca se evite impactul frontal şoferul autocamionului a tras de volan. În urma manevrei a pierdut controlul autocamionului care intrase în balans şi s-a răsturnat în şanţ. Puţin a lipsit ca autovehiculul să rupă protecţia metalică şi să cadă aproximativ 3 metri în gol, în pârâu. Traficul a fost afectat parțial, pe sensul de deplasare spre Pitești.Şoferul autocamionului a ajuns la spital cu răni uşoare. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș care au efectuat cercetările au întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă, pe numele şoferului vinovat. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.