A murit la 29 de ani, în accident!

0

  • La Răteşti



Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Răteşti, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier. Acesta plecase la drum cu autoturismul pe care şi-l cumpărase de curând deşi nu deţinea permis de conducere.


Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Laurenţiu G., de 29 de ani, din comuna Răteşti, se afla la volanul maşinii sale, un Opel, pe drumul judeţean 702 G. Acesta se îndrepta dinspre satul Tigveni, către Pătuleni. Era singur în maşină. Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că tână­rul avea viteză excesivă. Din acest motiv a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. După impact maşina s-a răsturnat în parbriz și pe plafon,dându-se peste cap, apoi s-a rostogolit pe lateral de mai multe ori şi a revenit pe roţi, pe acostamentul şoselei. În urma impactului, deosebit de violent, cel de la volan a decedat, astfel că, la sosirea echipajului medical se afla în stop cardio-respirator.
Maşina s-a rostogolit de mai multe ori
Șoferul a fost găsit pe scaunul rupt,lăsat mult pe spate, cel mai probabil având fractură de coloană cervicală, altfel spus, avea gâtul rupt. Pe şosea se vedeau urme lungi de frânare. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere. Laurenţiu G, era însă, înscris la o şcoală de şoferi şi urmase cursuri pentru a putea da examen. Fusese prorgamat pe data de 5 septembrie, dar din cauză că el s-a prezentat la Pitești și examenul ar fi trebuit dat la Curtea de Arge,ș a ratat șansa. S-a reprogramat și pe data de 10 octombrie, când ar fi trebuit să își încerce norocul din nou. Maşina îi aparţinea. Se spune că o cumpărase de curând. Tânărul a muncit o perioadă în Anglia şi se afla în ţară de puțin timp. Venise să dea examen, să obţină permisul. Laurenţiu G. era necăsătorit. În noaptea tragediei a fost în vizită la nişte prieteni. Când a plecat de la ei le-a spus că merge la Peco, la puţin timp aceştia aflând despre cumplitul accident. Accidentul mortal s-a petrecut la aproximativ 500 de metri de locuinţa lui. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.