Cadavru descoperit după o săptămână!

0



Timp de mai bine de o săptămână, rucăre­nii, nu l-am mai văzut pe vecinul lor,iar din acest motiv, la finele săptă­mânii trecute, au sesizat poliţişii din comună, pentru a descoperi dacă vecinul lor de 68 de ani este sau nu în pericol. Astfel că, bărbatul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție, după mai bine de o săptămână.


Bărbatul locuia în comuna Rucăr, pe strada Bunea, numărul 14, singur și avea 68 de ani. Vecinii au văzut că este ceva în neregulă cu bărbatul și au contactat-o pe sora lui care locuiește în altă localitate. Cum nici aceasta nu a reușit să dea de rucărean a alertat oamenii legii. Pompierii de la Detașamentul Câmpulung împreună cu polițiștii s-au deplasat la fața locului au deblocat ușa și l-au găsit pe bărbat mort în casă.
“El locuia singur. Îl vedeam când se duce ape la magazine sau prin sat, pe unde mergea el. A lucrat la uzina de la Câmpulung, la ARO, apoi de când s-a distrus ce era acolo şi au rămas pe drumuri toţi salariaţii, el a mai lucrat ani de zile pe la firmele din zonă. Nu mai era ce fusese. El are o soră care e prin zonă, nu aici în Rucăr. Noi am sunat la ea, i-am spus că nu mai ştim nimic de fratele ei. A încercat şi ea, dar tot aşa nimic. Aşa că am dat alarma la Poliţie. Au venit cei de la post, au intrat şi l-au găsit mort. Era în putrefacţie. Cred că a murit de vreo săptămână, cred că de atunci de când nu l-am mai văzut noi”, spune un vecin al bărbatului decedat.
Se pare că bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ o săptămână. Nu prezenta urme de violență pe corp. Potrivit anchetatorilor, nu ar fi vorba despre o moarte suspectă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML, unde i se va face necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor reale care au stat la baza decesului. B.Radu