Aşteaptă prima victorie acasă!

1

  • Liga 2, etapa 6: CS Mioveni – Turris Tr Măgurele, astăzi, ora 19.30, în direct la Digi, Telekom, Look



După ce etapa trecută a obţinut prima victorie din campioant, printr-un succes în deplasare, cu 2-1 la Pandurii, CS Mioveni încearcă astăzi să obţină şi prima victorie pe propriul teren din actuala stagiune.


Galben-verzii abordează partida după ce în primele cinci etape au obţinut trei remize albe (la ASU Poli, cu Gloria Buzău şi la Slobozia), au pierdut cu Metaloglobus (0-1 la Mioveni) şi au câştigat la Pandurii (cu 2-1). De partea cealaltă, Turris Tr Măgurele are două victorii (5-0 la Pandurii 3-2 cu Concordia), două remize (2-2 cu Metaloglobus, 1-1 la Rapid) şi o înfrângere (0-1 la Slobozia). În urma acestor rezultate, diferenţa de puncte între cele două echipe este destul de mică, Turris – 8, Mioveni – 6, însă distanţa între formaţii în clasament este mai mare, teleormănenii fiind pe 7,iar argeşenii pe 15.
Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de două ori, în szonul trecut, Mioveniul impunându-se de fiecare dată, mai întâi pe propriul teren, în turul campionatului, cu 5-2 şi apoi în play-off, cu 1-0, în deplasare. Ambele echipe s-au luptat pentru promovare în campionatul recet încheiat, CS Mioveni terminând pe 3, iar Turris pe 4. CS Mioveni – Turris se joacă cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, dar meciul paote fi urmărit live pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 sau Look Sport. Partida este ultima a etpei a 6-a, iar cine o câştigă, poate ajunge fie în preajma podiumului (Turris), fie aproape de locurile de play-off (Mioveni). S.M.