Accident cu 8 victime, la Cotmeana!

0

Accident soldat cu 8 victime, petrecut în această dimineață pe DN7, în comuna Cotmeana. O dubiță condusă de un cetățean bulgar a ajuns pe contrasens și intrat în coliziune cu un autocar plin cu turiști. M.S.

 

Din primele cercetări a reieșit că dubița plină cu cetățeni bulgari, între ei și un copil  a ajuns pe contrasens, în timp ce se afla la Cotmeana. Se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum după ce înainte plouase torențial iar asfaltul era ud. S-a lovit frontal cu autocarul care se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea. Autocarul era plin cu 30 de persoane, turiști care mergeau în excursie.

În urma coliziunii au rezultat 8 persoane rănite. Este vorba de doua femei dintre care una a suferit atac de panică, iar cealaltă un traumatism la coloana cervicală și doi bărbați care au suferit traumatisme cranio cerebrale. Cele patru victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital

Ulterior alte patru victime au ajuns la spital. Trei au fost preluate și transportate la spital de către echipaje ale serviciului de ambulantă județean ( doi adulți și un copil), iar a patra victima a fost transportată la spital de către echipajul de terapie intensiva mobilă.

Toate cele 8 victime ( 7 adulți și un copil) au suferit escoriații ( zgârieturi) , traumatisme cranio cerebrale și faciale minore, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Nici una dintre ele nu se afla în stare gravă, spun reprezentanții ISU Argeș.