Candidaţi surpriză, la PSD Argeş!

2



Sâmbătă, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Albota, PSD Argeș a desem­nat candidații la alegerile parlamen­tare. Surprize mari apar și la Camera Deputaților și la Senat, PSD Argeș venind cu candidați noi, oameni  cunos­cuți  în plan profesio­nal, nu în politică. 


Primarii prezenți la întâlnire au votat și sursele dau ca siguri următorii candidați pe locuri eligibile.  La Senat, PSD Argeș va merge cu Ovidiu Puiu, rectorul Universității Constantin Brâncoveanu și cunoscutul medic Critina Stocheci, cea care a fost senator și în mandatul 2016-2020. La Camera Deputaților, PSD Argeș pe locurile eligibile se află pe listă, liderul Sindicatului Dacia, Nicolae Pavelescu, tânărul doctor piteștean Remus Mihalcea, actual manager al Spitalului Clinic Colentina și fost sef secție ORL la Spitalul Județean Argeș, Simona Bucura Oprescu și Nicolae Georgescu. Este posibil ca pe locul 5 la Camera Deputaților să fie propus un candidat de la București. M.S.


2 COMENTARII

  1. Candidatul de la Bucuresti se numeste

    Agamemnon Dandanache

    Cat despre liderul de sindicat care este naimit unui partid politic…
    ce sa mai vorbim?
    Ale cui drepturi le-a aparat el in calitate de lider?

    P.S.
    Au fost greve spontane la Dacia, spontaneitatea fiind data de faptul ca muncitorii nu mai credeau in liderul lor. Cine credeti ca a ‘rezolvat’ greva respectiva?
    Nu liderul local, ci unul de la Bucuresti sef al unei federatii sindicale cu nume pompos.
    S-a ajuns ca muncitorii sa il fluiere pe respectivul lider bucurestean
    cand acesta le spunea ca greva s-a terminat si trebuie sa se duca la lucru…

    • Un lider de sindicat vrei sa se inscrie la un partid de dreapta ,sa apere patronii neicusorule ?Sau vrei sa votezi din aia fara diplome ca la PNL ? Iata ca vin oameni cu pregatire si in politica ,dar tie nu iti place ca nu vin la voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.