Prima victorie de la revenirea în Liga I!

1

  • FC Argeș – Astra Giurgiu 1-0 (0-0) A marcat: Ionuț Șerban (min.69 pen.)



Șapte etape au trebuit să treacă din această ediție a Ligii I pentru ca FC Argeş să obțină prima victorie. Piteștenii s-au impus cu 1-0, în confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu Astra Giurgiu, lanterna roșie a clasamentului, și au continuă să spere la evitarea retrogradării.


Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Șerban în minutul 69 în urma unui penalty acordat corect de centralul Marius Avram la un fault în careu al lui Valerică Găman asupra lui Malele. Disputa cu giurgiuvenii a fost meciul de debut al lui Ionuț Moșteanu pe banca tehnică a echipei FC Argeș după demiterea lui Ionuț Badea ca urmare a rezultatelor negative obținute de alb-violeți în primele șase etape. Argeșenii au început tare bine meciul și puteau deschide scorul după doar câteva minute, însă Blejdea a întârziat șutul , fiind blocat în ultimul moment de Crepulja. Și fundașul Mihai Leca a avut șansa de a-și trece numele pe lista marcatorilor, însă lovitura sa de cap s-a oprit în transversală. Astra a replicat prin Montini și Crepulja care au fost impreciși în fața porții. Portarul George Micle i-a salvat pe piteșteni la jumătatea primei reprize când a parat șutul lui Valentin Gheorghe. FC Argeș a deschis scorul din lovitură de pedeapsă în urma unui fault în careu comis de Găman asupra lui Malele. Tofan a centrat în careu, atacantul elvețian a trimis cu capul spre poarta oaspeților, însă a fost călcat pe gleznă de Valerică Găman, iar centralul Marius Avram a arătat punctul cu var. Mediop putea mări avantajul piteștenilor pe tabela de marcaj, însă a fost blocat în momentul șutului de un fundaș giurgiuvean. Portarul de 18 ani al piteștenilor a mai avut încă două intervenții salvatoare. Mai întâi a respins lovitura de cap a lui Găman, iar în minutele de prelungire ale partidei a scos șutul în forță expediat de Romario Moise. S-a terminat 1-0, rezultat în urma căruia FC Argeș se menține pe locul 15, cu cele 4 puncte acumulate în 7 etape.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Micle – Tofan, Leca, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Prepeliţă(min.87 Honciu), Şerban – R. Grecu(min.84 Matei), Malele(min.90+3 Turda), Blejdea(min.46 Mediop)
Rezerve neutilizate: Greab, Năstăsie, Marakis, A. Popa, Drăghici. Antrenor: Ionuț Codruț Moșteanu.
Astra: Lazar – D. Bruno, Graovac(min.50 Găman), Dima, Radunovici – Canadjija(min.72 Wuthrich), Crepulja, Stahl (min.59 Balaure) – Budescu, V. Gheorghe(min.73 Moise), M. Montini.
Rezerve neutilizate: M. Popa , Merloi, Riza. Antrenor: Alexandru Radu.
Arbitri: Marius Avram, Vladimir Urzică, Valentin Dumitru
Cartonașe galbene: Tofan, Mediop / Valentin Gheorghe, Canadija.
Cum s-a marcat golul:
min.69: 1-0! Tofan centrează în careu, Malele trimite cu capul spre poartă, însă este faultat de Valerică Găman. Centralul Marius Avram indică penalty care este transformat de Ionuț Șerban.
FC Argeş a obţinut, vineri, prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VII-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Şerban, din penalty, în minutul 69. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Prima victorie,obținută după o disputa interesantă .De acum echipa trebuie sa arate maturitate,totul trebuie tratat cu maxima seriozitate in aceasta perioada atât de ciudata.Impresie deosebita a făcut pustiul de 18 ani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.