Deșeurile menajere, colectate selectiv la Mioveni

1



Deșeurile menajere sunt colectate selectiv la Mioveni, locuitorii orașului fiind atenționați de autoritățile locale să le depună separat.


Astfel, Primăria orașului Mioveni prin S.C. Financiar Urban SA în calitate de operator de salubritate, colectează selectiv deșeurile de ambalaje de hârtie – carton, plastic provenite de la populație. Programul de colectare a deșeurilor reciclabile (hârtie – carton, plastic) de la populație este următorul: # Cartier Mioveni, Cartier Racovița și cartier Clucereasa în ultima zi de miercuri din fiecare lună # Cartier Colibași și cartier Făget în ultima zi de luni din fiecare lună. După cum informează autoritățile, deșeurile de hârtie – carton, plastic trebuie să fie selectate riguros (să nu fie amestecate). Sacul cu deșeurile reciclabile va fi scos la poartă, de unde este ridicat de către angajații societății SC Financiar Urban SA. Cetățenii din cartier Mioveni, zona blocuri, au obligația de a depune separat deșeurile, respectiv deșeuri reciclabile (hârtie–carton, plastic, sticlă) în containere albastre și galbene, iar deșeurile reziduale în containere gri (tablă), containere existente la platformele de colectare. S.M.


1 COMENTARIU

  1. ” (hârtie–carton, plastic, sticlă) ” … c-asa-i bine . Fix la fel se intampla si prin Pitesti in urma cu cativa ani . Oamenii se conformau , numai ca adunatorii / colectorii le puneau la gramada ; babuinii-sefi dormeau pe „coade” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.