Pieton accidentat de un biciclist!

1



Eveniment rutier uşor produs pe raza comunei Bughea de Jos, pe drumul care duce spre satul Mlăci, din comună, ieri dimineaţă. Accidentul s-a produs între un biciclist şi un pieton, ambii aveau aceeaşi direcţie de mers, spre centrul comunei Bughea de Jos.


Cum era ceaţă, se pare că biciclistul , Andrei C., de 45 de ani, din localitate, nu l-a văzut la timp pe Nicolae U., de 69 de ani, care mrgea pe jos, pe carosabil, astfel că a intrat direct în el. Ambii au căzut pe caldarâm, suferind vătămări corporale, dar nu grave. Biciclistul se ducea spre locul de muncă, lucrează pe platforma de colectare a Financiar Urban, iar pietonul este pensionar.
La faţa locului au sosit cadrele Biroului Rutier Câmpulung, dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, care le-au acordat celor doi primele îngrijiri medicale, iar biciclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta avea o leziune uşoară a scalpului şi contuzii toracice. Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a produs acest eveniment rutier. B.Radu