Costreie, debut slab în Liga I

0



Comisia Centrală a Arbitrilor stabilise ca meciul FC Argeș-FC Voluntari să fie condus la centru de Sebastian Colțescu. Cu o oră și jumătate însainte de startul acestei partide, CCA a decis ca partida să fie arbitrată de rezerva Sorin Costreie după Colțescu a fost informat că este suspect de COVID-19. Pentru Costreia a fost debutul în Liga I, centralul din Buftea fiind delegat până acum la duelurile din eșalonul secund. Costreie a reușit să-i enerveze pe oficialii piteșteni, trecând cu vederea două faulturi în careu comise de fotbaliștii ilfoveni, faze la care se putea acorda lovituri de la 11 m. Centralul a dictat lovitură de pedeapsă pentru Voluntari după ce balonul l-a lovit în mână pe croatul Luka Maric.
Mulți indisponibili
FC Argeș nu s-a putut baza în meciul cu FC Voluntari pe mulți jucători de bază din cauza accidentărilor și suspendărilor. Sylvain Deslandes, Cephas Malele, Gabi Deac, Ndyaie Mediop, Georgian Honciu, nu au putut evolua din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntast, în timp ce Gabi Matei a fost suspendat pentru acest joc din cauza eliminării din partida cu Viitorul Constanța. Piteștenii nu i-au putut folosi nici pe croatul Antun Palic și belgianul Alexander Maes, deoarece federațiile din Croația și Belgia nu au trimis încă certificatele internaționale de transfer.
Meza Colli, omul meciului
Paraguaianul David Meza Colli a făcut cel mai bun meci al său de la venirea la FC Argeș. Mijlocașul alb-violet a reușit să marcheze un gol și să dea o pasă de gol în confruntarea de vineri seară, cu FC Voluntari. Evoluția sa a fost apreciată și de televiziunile care dețin drepturile tv, Meza Colli fiind declarat omul meciului, fiind chemat primul la flash interviurile de la finalul partidei.
Duel cu campioana României
Fotbaliștii pregătiți de Ionuț Codruț Moșteanu nu au prea mult timp la dispoziție pentru a savura succesul cu ilfovenii. Alb-violeții trebuie să uite cât mai repede acest meci pentru că acum se pregătesc de duelul cu CFR Cluj, partidă programată duminică, 8 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin. Piteștenii își doresc să obțină punct sau puncte pentru a continua seria rezultatelor pozitive din ultimul timp. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.