CS Dacia, victorie și înfrângere în primele două partide de la Sf Gheorghe

0

  • Handbal feminine



Joi a început al doilea turneu al Ligii Florilor MOL, iar în meciul de deschidere din Sala Sepsi, din Sf. Gheorghe, CS Dacia Mioveni a avut prima victorie din istoria clubului în prima ligă națională. Elevele antrenate de către Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe s-au impus cu 32-25 (21-13) în fața Universității Cluj, după o partidă dominată de la un capăt la altul.


”Lacrimi de bucurie după meci! A venit momentul mult așteptat, prima victorie a Daciei Mioveni pe scena Ligii Florilor! Fetele noastre au câștigat categoric, în fața unei echipe cu experiență în această competiție. Bravo fetelor, felicitări băncii tehnice pentru această frumoasă surpriză!” au transmis după meci oficialii clubului din Mioveni. Vineri la prânz a urmat al doilea meci al acestui turneu, pentru Dacia Mioveni. Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu au întâlnit o echipă de cupele europene, SCM Craiova și au cedat la o diferență mică de goluri: Dacia Mioveni – SCM Craiova 25-28 (15-16).
“Chiar dacă am pierdut, ieșim cu fruntea sus de pe teren. Fetele noastre au dat o replică onorabilă experimentatelor jucătoare de la SCM Craiova. Privim cu încredere spre următorul meci și așteptăm o nouă victorie în Liga Florilor” ne-a declarat după meci directorul sportiv Constantin Ciobanu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.