Reamenajări la Spitalul Leordeni!

0



Spitalul de Pneumof­tiziologie Leordeni a beneficiat în luna octom­brie de investiţii fiind reamenajate laboratorul de radiologie şi imagistică medicală precum şi radiologie dispensar TBC Topoloveni.


În prezent, Spitalul PNF Leordeni asigură asistenţă medicală de specialitate pacienţilor infectaţi cu virusul SARS- CoV-2, iar dispensarul TBC Topoloveni oferă asistenţă de s­pecialitate pacienţilor non-covid din zona de sud şi centru, a judeţului dar şi din judeţele limitrofe.
Pentru a oferi servicii medicale adecvate cerinţelor şi protocoalelor de lucru actuale, conducerea spitalului PNF Leordeni, cu ajutor financiar din partea Consiliului Judeţean Argeş, a efectuat lucrări de reamenjare a celor două unităţi. Lucrările realizate în această perioadă la nivelul laboratorului de radiologie şi imagistică medicală din cadrul spitalului, precum şi în cadrul dispensarului TBC Topoloveni, au constat în amenjările interioare şi compartimentarea laboratorului şi a dispensarului, înlocuirea geamurilor şi uşilor, fiind montate unele din plumb, dar şi casetarea tavanelor pentur un aspect mai plăcut. Toate aceste lucrări au fost efectuate pentru a oferi protecţie personalului medical, pentru a se utiliza în condiţii de siguranţă sursele radioactive şi a oferi servicii medicale de radiologie de înaltă calitate tuturor pacienţilor. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.