Tabăra lui Filip Georgescu bate în retragere!

0

  • Încep să se limpezească apele la AJVPS Argeş



O primă victorie a fost înregistrată în instanţă după ce, în urma dezvăluirilor din Curierul zilei, actuala conducere a Asociaţiei Judeţene de Vânători şi Pescari Sportivi Argeş a dat un pas înapoi. Încercarea de modificare, în mod ilegal, a statutului a fost oprită. Conducerea a retras cererea pe care o înaintase la Judecătoria Piteşti.


Într-unul din numerele trecute, publicam un articol despre tensiunile apărute în cadrul AJVPS Argeş după demiterea fostului director, Constantin Istrătescu şi numirea actualului preşedinte executiv, Sergiu Cătălin Chiriţă. Membrii AJVPS reclamau o serie de nereguli pornind de la demiterea vechii conducerea şi numirea actualei conduceri, însă, cea mai gravă problemă apărută a fost aceea de modificare a statutului, fără aprobarea Adunării Generale. Astfel pe data de 6 august Filip Georgescu împreună cu Alexandru Popescu şi Gheorghe Iliescu membri în Consiliul AJVPS, au iniţiat noul Statut pe care l-au propus spre aprobare celorlalţi 7 membri din Consiliu aceştia dându-şi acordul. Fără să fie supus votului Adunării Generale noul statut a fost depus pe data de 14 septembrie la Judecătoria Piteşti spre adoptare.
Cererea a fost retrasă de la instanţă!
După ce au aflat despre noile modificări dar şi despre faptul că noul Statut a fost depus la Judecătorie, 35 de delegaţi dintre cei 50 care au aprobat vechiul statut, cel din 6 februarie, au cerut instanţei respingerea cererii de modificare a Statutului. Ca urmare a acestui demers, instanţa a amânat procesul, iar magistraţii au cerut AJVPS  „să depună la dosar Hotărârea Adunării Generale, semnată de toţi membrii participanţi la şedinţă, astfel cum prevede art.33 alin.2 din OG nr.26/2000, care să cuprindă punctual modificările care au intervenit în statut, în 3 exemplare (un original + 2 copii legalizate)”.  După apariţia în Curierul zilei a dezvăluirilor de mai sus, conducerea AJVPS a dat un pas înapoi. Cererea a fost retrasă de la instanţă: „ Ia act de cererea de renunţare formulată de petenta Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş, cu sediul în Piteşti, strada Mihai Viteazul, nr 29, judeţul Argeş”. Astfel, încercarea ilegală de modificare a statutului a fost oprită!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.