“Puteam decide meciul, în favoarea noastră!”

0

  • Alexandru Pelici, la al doilea rezultat pozitiv cu CS Mioveni



CS Mioveni se află la al doilea rezultat pozitiv cu Alexndru Pelici pe bancă, după ce noul tehnician a preluat echipa. Galben-verzii au învins joi, într-o restanţă cu 3-0 în deplasare pe Rapid, iar duminică s-au întors cu un punct din deplasarea de la Farul.


A fost 1-1 după 90 de minute, dar argeşenii puteau decide soarta acestui joc, chiar la ultima fază a partidei, lucru sesizat şi de noul antrenor. ”Din șase puncte posibile am luat patru, cu două echipe puternice ale campionatului, două echipe care țintesc play-off-ul și, de ce nu, poate chiar promovarea. Îmi felicit băieții pentru atitudine, pentru faptul că nu au cedat. Am reușit să revenim chiar dacă am fost conduși. Jocul se putea termina chiar la ultima fază. Se putea decide soarta celor trei puncte fie în favoarea noastră, fie în valoarea lor. Cred că a fost un joc plăcut pentru cei care au urmărit jocul. Depindeam de jocul de aici. Dacă am fi câștigat, făceam schimb de locuri cu Farul. Nu am reușit, păstrăm ecartul de trei puncte, dar suntem în luptă, suntem la o diferență mică de locul 6. Îi felicit și pe cei de la Farul, pe Ianis. Le urez mult succes. Nouă nu ne rămâne decât să câștigăm și jocurile de acasă. E important dacă vrem să intrăm în play-off”, a spus Pelici după meci.
“Echipă bună”
Pelici a vorbit şi despre lotul pe care l-a moştenit de la Claudiu Niculescu. ”Am avut niște discuțiie cu jucătorii după meciul trecut, nu am putut să schimb foarte multe. Claudiu a făcut o treabă foarte bună aici și poate doar un gram de noroc i-a lipsit să reușească să obțină rezultatele pe care le voia. Mioveniul a avut mereu o echipă bună, o echipă care face faza de apărare foarte bine. Problema era pe faza de atac, dar să sperăm că odată cu jocul de la Rapid, s-a produs o descătușare. Poate că toate ocaziile ratate de până atunci s-au răzbunat. Poate și Claudiu și eu la Reșița am avut ghinioane. Nu am putut să schimb foarte multe, meritul e al jucătorilor, al lui Claudiu, al antrenorilor secunzi” a mai spus tehnicianul după 4 puncte în două meciuri luate cu CS Mioveni.
“Încercăm să câştigăm cu Reşiţa!”
Etapa următoare, galben-verzii primesc vizita celor de la CSM Reşiţa, fosta echipă a lui Alexandru Pelici: ”Nu mi-aș fi dorit să joc împotriva Reșiței, pentru că respect oamenii de acolo, jucătorii. Nu aș fi vrut să fie un joc atât de repede împotriva lor, împotriva celor cu care am lucrat. Dar aceasta este soarta noastră, trebuie să încerăm să câștigăm acel joc, pentru că avem mare nevoie de puncte, așa cum au și ei”. S.M.