Femeie omorâtă de o maşină de pâine!

0



O femeie, în vârstă de 51 de ani, şi-a pierdut viaţa ieri în urma unui accident petrecut la Costeşti. Accidentul a avut loc dimineaţă când afară nu se luminase, victima fiind lovită de o maşină de pâine. În urma impactului a suferit multiple traumatisme şi a decedat la spital. Din primele cercetări reiese că femeia mergea pe carosabil, neregula­mentar, dar şi şoferul rula cu viteză.


Accidentul a avut loc pe DN 65A, în zona Pârvu Roșu, în jurul orei 5.00. Marius Florin D., de 39 de ani, şofer pe o dubiţă de transport pâine a acroşat-o pe Daniela M., de 51 de ani din Piteşti care se pare că mergea pe carosabil. Femeia se deplasa în aceeaşi direcţie cu autoutilitara, ceea ce, spun oamenii legii, este neregulamentar, pietonii având obligaţia să circule pe partea strângă a direcţiei de mers, astfel încât întotdeauna maşinile să le vină din faţă. Maşina care a lovit-o pe Daniela M. venea din spatele victimei. Şoferul le-a spus ulterior oamenilor legii de la Formaţiunea Rutieră Costeşti, care au făcut cercetările la locul accidentului, că a avut impresia că femeia intenţiona să traverseze şi că a păşit în faţa maşini chiar când el s-a apropiat. Deşi a tras de volan cu intenţia de a o evita, conducătorul auto tot a acroşat-o. În urma izbiturii puternice, femeia a fost proiectată pe caldarâm, suferind multiple traumatisme. A fost preluată de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la faţa locului, fiind în comă. Echipajul medical a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă, fiind intubată şi monitorizată de aparte. Daniela M. a intrat în stop cardio-respirator la spital iar medicii de gardă au demarat manevrele de resuscitare. În cele din urmă, victima accidentului a decedat. În momentul când a avut loc nenorocirea, Daniela M. se ducea la serviciu. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ulterior decesului, încadrarea fiind schimbată în ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul.
Oamenii legii au ca primă ipoteză traversarea neregulamentară. Având în vedere traumatismele grave suferite de victimă, oamenii legii nu exclud varianta ca şoferul să fi condus cu viteză foarte mare. Tronsonul de drum pe care a avut loc tragedia este asfaltat şi în stare foarte bună, ceea ce-i determină pe şoferi să calce tare pedala acceleraţiei mai ales că nu este intens circulat. Anul trecut, la sfârşitul lunii august, o tânără de 28 de ani şi-a pierdut viaţa pe acelaşi drum, din cauza vitezei excesive. Aceasta s-a răsturnat cu maşina şi a decedat din cauza leziunilor extrem de grave.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.