Nu i-a ieşit violul şi s-a dus la prostituate!

0



Băutura i-a luat minţile unui tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Vedea, care a ajuns să fie condamnat la o pedeapsă cu executare pentru tentativă de viol. Supărat că nu i-a ieşit violul tânărul înfierbântat a cerut unei profesioniste să-l facă fericit. Acum i-a venit „nota de plată” pentru faptele sale, având de pătimit pentru plăcerile vinovate.


În urma anchetei s-a stabilit că în seara de 22 ianuarie, Marian Cosmin C., de 27 de ani, din comuna Vedea, se întorcea de la bătură, pe mai multe cărări, când a întâlnit pe uliţă o localnică în vârstă de 67 de ani. Înfierbânat şi cu mintea înceţoşată de aburii alcoolului, tânărul s-a autoinvitat la o cafea. Bătrâna, fără să îşi dea seama ce-i trece prin minte, a acceptat. În mintea lui, Marian Cosmin C. a crezut că dacă a fost de acord cu invitaţia la cafea, bătrâna va ceda avansurilor lui. Când s-a văzut în casă a început să-i facă propuneri indecente femeii. Aceasta a vrut să-l scoată pe uşă afară, ceea ce l-a înfuriat. A lovit-o şi a dezbrăcat-o pe jumătate. Bătrâna, fiind în putere, nu a cedat şi s-a luptat cu el, în cele din urmă reuşind să-l pună pe fugă. Întâmplarea nu l-a făcut să renunţe! A căutat pe un site de specialitate şi a găsit o prostituată, în Piteşti, dispusă să-i satisfacă plăcerile, contra cost. Astfel şi-a rezolvat problema arzătoare, dar abia a doua zi s-a trezit la realitate când bătrâna s-a dus la Poliţie şi a reclamat tentativa de viol. Bărbatul a fost luat pe sus de oamenii legii şi a ajuns în arest.
A venit nota de plată…
În timpul anchetei, femeia a fost dusă la spital pentru a primi îngrijirile necesare în urma loviturilor primite, fiind examinată şi de medicul legist. Procurorii au propus arestarea preventivă a inculpatului propunere aprobată de instanţă. A fost trimis în judecată, iar în luna iulie, Judecătoria Piteşti l-a condamnat pe Marian Cosmin C. la 1 an şi 10 luni închisoare, cu executare, pentru tentativă de viol, menţinând starea de arest preventiv. Sperând că va convinge instanţa să îi suspende pedeapsa bărbatul a contestat decizia.
Zilele acestea, Curtea de Apel Piteşti i-a respins apelul. Astfel, Marian Cosmin C. a rămas cu pedeapsa de 1 an şi 10 luni, şi nu doar atât! El are obligaţia să-i achite părţii vătămate 35.000 daune morale, 290 lei daune materiale şi către Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti 354 lei cheltuieli de spitalizare pentru victimă. La toate acestea se adaugă şi 550 lei cheltuieli de judecată. Astfel, pe lângă pedepasa cu excutare bărbatul are de achitat peste 36.000 de lei, pentru o partidă de sex de care nu a avut parte! Dacă s-ar fi dus de prima dată la prostituate, ar fi scăpat cu mult mai ieftin, dar cel mai important, acum ar fi fost liber! M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.