Piețarii revoltați au protestat la Prefectură!

0

În această dimineață, comercianții care vând în piețele din Pitești au inițiat un protest spontan în fața Prefecturii. Oamenii erau nemulțumiți de măsurile impuse în ultima hotărâre a comitetului pentru Situații de Urgență care prevede închiderea piețelor care își desfășoară activitatea în spații închise.  M.S.

În această dimineață, comercianții care vând în piețele din Pitești au constatat că nu își mai pot desfășura activitatea în interior. Duminică a avut loc o întâlnire între prefectul județului și primări în cadrul căreia au fost dispuse mai multe măsuri cu privire la funcționarea piețelor agroalimentare. Printre soluții se număra aceea ca mesele să fie scoase afară acolo unde este posibil, să fie înființate piețe volante iar piețele care nu au posibilități de rabatare a geamurilor să rămână închise.

Supărați că nu-și mai pot vinde produsele, oamenii au mers la prefectură protestând. Zeci de comercianți, și producători agricoli au vrut să discute cu prefectul. O comisie formată din câțiva reprezentanți au intrat și au discutat cu Emanuel Soare spunându-și nemulțumirile.

La finalul întâlnirii, prefectul a declarat că se vor găsi soluții, astfel încât toți comercianții să își poată vinde produsele. „Am găsit soluții pentru fiecare piață din Pitești astfel încât să își poată continua activitatea, iar fiecare piaţă închisă să se poată face deschisă. Prin rabatare de geamuri prin îndepărtarea unor panouri, sau prin amenajarea  de mese în exterior. Fiecare dintre ei din asta trăiesc şi aruncarea lor în aer liber nu este o soluţie umană. În acest moment se lucrează în toate pieţele pentru amenajare. După-amiază mă duc în pieţe să văd care este situaţia şi să găsim soluţii”, a declarat Emanuel Soare pentru Curierul zilei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.