Costescu: ”Am început prost și am terminat bine!”

2

  • Baschet



La finalul întâlnirii cu CSM Galați, antrenorul celor de la BCM Piteşti, Tudor Costescu a s-a declarat mulțumit că echipa sa a avut puterea să revină pe tabelă după ce a fost condusă și la 22 de puncte.


Tehniciamul BCM U FC Argeș Pitești a spus că problemele medicale ale jucătorilor săi și-au pus amprenta asupra evoluției echipei:
“Am revenit de la o diferență foarte mare, dar problema este că am ajuns acolo. Din păcate, nu am început meciul cu energia cu care ar fi trebuit și lucrul acesta ne-a costat la­ final în sensul efortului pe care a trebuit să îl facem ca să câștigăm meciul. Din fericire, am început prost și am terminat bine, în loc să fie invers. Practic, ne-am securizat și obiectivul de performanță, calificarea în Final 8. Sunt mai mult bucuros de faptul că am reușit să terminăm turneul în picioare, dacă putem spune așa. Deși există unele probleme de sănătate în lot după aceste meciuri, cred eu că poate, mai ales datorită celei de-a doua jumătăți de meci, putem avea speranțe. Nu prea am avut parte de condiții normale de pregătire înantea turneului, nu am avut condiții normale nici de evoluție în fața Galațiului, evoluând în 8 jucători. Ne lipsesc unii jucători accidentați, unii care încă sunt pozitivi la coronavirus, dar nu suntem singura echipă. Toate echipele trebuie să învețe să se descurce astfel. Noi nu vom găsi scuze niciodată datorită unor asemenea probleme, trebuie doar să vedem modul în care putem evolua în teren”. S.M.