Box: Preda, în semifinalele Confederației Europene!

0
1



Pugilistul piteștean Adrian Preda s-a calificat marți după-amiază în semifinalele Campionatului Confederației Europene de box pentru tineret care se desfășară în Muntenegru.


La competiția de la Budva, boxerul legitimat la FC Argeș-CSM Pitești, a trecut în sferturile de finală ale categoriei 56 kg de ucrainianul Dmytro Todorov. Preda va boxa pe 21 noiembrie, în semifinalele turneului, contra bulgarului Dzhurov Vladimir. Pentru rezultatul din sferturile de finală ale acestei întreceri, Preda a fost felicitat și de noul primar al Piteștiului: “Sincere felicitări lui Adrian Preda, pugilistul de la FC Argeș-CSM Pitești. Sportivul nostru s-a impus, astăzi, în sferturile de finală ale Europeanului de tineret din Muntenegru. Adrian Preda l-a învins pe Dmytro Todorov și va boxa pe 21 noiembrie, în semifinalele întrecerii, contra bulgarului Dzhurov Krasimir. Adi, îți ținem pumnii și suntem convinși că o să te întorci acasă cu o medalie cât mai strălucitoare!” a fost mesajul postat de Cristian Gentea pe pagina sa de socializare. Preda este dublu vicecampion european de juniori, component de bază al lotului național și este considerat de specialiști unul dintre cei mai valoroși pugiliști din noul val.M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.