Accident cu două victime pe DN 7!

0



Marţi după amiaza, pe DN 7, în comuna Bascvov, s-a produs un accident rutier solddat cu vătăma­rea a două persoane, un conducător auto şi un pasager, ambii din aceeaşi maşină.


Accidentul s-a produs între două autovehicule care circulau în aceloaşi sens de mers. Se pare că, maşina din faţă ar fi redus viteza semnificativ, iar cel aflat la volanul maşinii din spate, probabil nu a păstrat distanţa corespunzătoare între autoturisme, sau nu a fost sufficient de atent, cert este că l-a izbit pe cello din faţa sa şi l-a proiectat în şanţ, apoi acesta s-a oprit într-un cap de pod. Din această cauză au fost rănite cele două persoane.
Maşina proiectată într-un cap de pod
“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 49 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 68 de ani, din Merișani. În urma impactului, autoturismul din față a fost proiectat într-un șanț și un cap de pod. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului acestui autoturism și a pasagerei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.