Obiectivul este calificarea în optimile Cupei!

2

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeş, sâmbătă, ora 13.30



FC Argeş va debuta în acest week-end în Cupa României împotriva celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formaţie care evoluează în liga secundă. Confruntarea cu gorjenii a fost programată sâmbătă, de la ora 13.30, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Disputa dintre gorjeni şi piteşteni contează pentru şaisprezecimile întrecerii KO, fază în care au intrat şi cele 16 formaţii din primul eşalon.


Piteştenii au avut noroc la tragerea la sorţi şi au evitat echipele din Liga I. Calculele hârtiei îi dau ca favoriţi pe alb-violeţi, însă aceştia trebuie să confirme acest statut şi pe teren. Viitorul Pandurii Târgu Jiu este una dintre echipele bune ale eşalonului secund, gorjenii având ambiţii mari în acest sezon. Trupa pregătită de antrenorul Flavius Stoican ocupă locul 6, cu 20 de puncte, după 12 etape jucate, ultimul din play-off-ul în care se va decide echipele care vor face pasul în Liga I. În campionat, FC Argeş luptă pentru menţinerea în primul eşalon, însă nu va neglija nici Cupa României.
Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul alb-violeţilor, nu se aşteaptă la un meci uşor cu gorjenii, însă nu concepe decât calificarea în faza următoare a competiţiei: „De la acest meci aşteptările sunt doar de calificare. Ne dorim ca la finalul jocului să ne bucurăm de acest lucru. Mi-aş dori să tranşăm meciul încă din primele 90 de minute, să nu aşteptăm şi prelungirile. Aşteptăm şi rezultatele de la testul COVID pe care l-am făcut azi dimineaţă. În funcţie de rezultatele testului voi decide dacă voi folosi jucătorii care au evoluat mai puţin sau titularii obişnuiţi. Viitorul Pandurii Târgu Jiu este un adversar incomod. Media de vârstă a jucătorilor este undeva la 22-23 de ani. Cu siguranţă vor dori să demonstreze că liga a doua este puţin pentru ei. Ştiu că anul acesta îşi doresc promovarea. Sunt o echiopă care joacă împreună de 2-3 ani. Obiectivul echipei FC Argeş în Cupa României este de a ajunge cât mai sus, iar dacă se poate, în fazele finale. Dacă putem să ajungem în finală, ar fi foarte bine, dar va fi greu” a spus tehnicianul piteştean înaintea duelului de sâmbătă din Cupa României.  M.D.


2 COMENTARII

  1. Mulțumesc lui Dumnezeu că am plecat de la Pitești unde m-am simțit ff bine cu colegii dar credețimă că din partea conducerii (Gentea ,Foamete,Stoica ) am primit un tratament urâ cu amenințări de neplata salariilor ,primelor . Acum am înțeles că se fac 2 luni de când nu au primit salariu plus că nu și-au primit prima de promovare . Vă spun că la Pitești sunt salarii mai mici ca la5,6 echipe de liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.