Interlop mort în penitenciar!

0



Un temut interlop a decedat în Spitalul Penitenciar Mioveni, marți pe 1decembrie. În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu a murit în urma unui stop cardio respirator. Bărbatul avea de ispășit o condamnare de 5 ani și 10 luni închisoare după ce a dat cu mașina, intenționat peste un pieton. Bărbatul împreună cu fratele său Ion au pus bazele Clanului Dudienilor în anii 80.


„Vă informăm că, în seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice.Menționăm că decesul indicat nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, a transmis ieri Spitalul Penitenciar Mioveni, într-un comunicat de presă. Deţinutul decedat este nimeni altul decât Nicolae Duduianu, de 77 de ani, tatăl lui Emi Pian cel ucis la Bucureşti, în timpul unei înfruntări la o partidă de barbut.
Condamnat pentru tentativă de omor
Nicolae Duduianu, în vârstă de 77 de ani, avea de ispăşit o condamnare de 5 ani şi 10 luni, pentru tentativă de omor. În februarie 2019 acesta a lovit intenţionat cu maşina un pieton care traversa regulamentar. După accident a părăsit locul, fiind dat de gol de imaginile surprinse de camerele de surpaveghere. A fost condamnat defintiv în vară, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova. Fiul său Emi Pian a fost ucis, iar rudele i-au ascuns tatălui adevărul depre cele petrecute, ştiindu-l grav bolnav. Din cauza gravelor probleme de sănătate, familia i-a ascuns lui Nicolae Duduianu faptul că fiul său a fost ucis. În schimb, bărbatul știa, inițial, că Emi Pian se află în stare gravă în spital după ce a fost tăiat. Nicolae Duduianu a fost mutat inclusiv într-o cameră fără televizor pentru a nu avea acces la știri care au legătură cu moartea fiului său.
Aştepta eliberarea condiţionată
Recent Nicolae Duduianu a înaintat instanţei o cerere de eliberare condiţionată, depunând la dosar acte medicale din care reieşea că suferă de afecţiuni grave care nu pot fi tratate în spital. Spera să scape din închisoare şi să meargă acasă. Nu a mai apucat! A murit marţi seara. Acesta fusese transferat, în urmă cu o lună, la Mioveni din Spitalul Penitenciar Rahova, transformat în spital COVID-19. Frații Ion și Nicolae Duduianu din Sintești, Ialomița, au pus bazele clanulului Duduienilor la sfârșitul anilor 80. La fel ca Nicolae, fratele său, Ion, a murit în 2018, în penitenciarul din Găești. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.