Soți la un pas de moarte, din neatenție…

0



După accidentul rutier grav de pe DN 73, în care două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, impactul fiind între un Logan şi un BMW, un alt accident s-a produs pe DN 73, de această dată, la pădurea de la Mihăeşti, tot între un Logan şi un BMW.


Constantin S. de 52 de ani din Mihăeşti se afla la volanul autoturismului marca Logan şi avea direcţia de mers dinspre Câmpulung spre Piteşti. Acesta era alături de soția Georgeta S. de 47 de ani. Constantin a dorit să schimbe direcţia de mers şi a virat spre stânga, făra să se asigure corespunzător. Din spate venea BMW-ul condus de M. Daniel de 28 de ani din Merişani, care se angajase în depăşirea Loganului, iar acesta nu a mai putut evi­ta impactul, astfel că l-a izbit în plin pe Constantin, pe partea stângă. Din impact Loganuul a fost proiectat la câţiva zeci de metri, în afara părţii carosabile. “Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că un bărbat de 52 de ani, din Mihaești, care conducea un autoturism pe DN73, din direcția Câmpulung către Pitești, pe raza localității Mihaești, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 28 de ani, din Merișani”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. În urma accidentului, conducătorul auto și pasagera din Logan, Constantin S. şi Georgeta, au fost răniți și transportați la spital. Daniel M. nu a necesitat transfer la spital, acesta fiind evaluat la faţa locului de cadrele medicale de pe ambulanţă.
Unul dintre șoferi a rămas încarcerat
“Aici au mai fost accidente, ultimul parcă cel cu preotul, are aici în vecinătatea Hanului crucea. Au fost multe eveniment, unele mai grave, altele mai putin grave, e zona întunecată, iarna e gheaţă, nici nu ştii cum să o dai pe aici, dar nici unii şoferi nu sunt atenţi, unii conduc de zici că sunt începători. Si viteză, na, e ceasul rău…”, spune un localnic din zonă. “La accident, paramedicii SMURD au reușit să extragă șoferul blocat în interiorul autoturismului, iar ulterior l-au predat conștient unui echipaj SAJ. Alături de șofer se afla și o femeie, care a fost asistată medical de către echipajul SMURD și transportată la spital cu răni la nivelul capului și dureri la partea stângă a corpului. De asemenea, pompierii au asigurat și măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.