Turneu amânat de COVID!

0
1

  • Adversarele voliebalistelor de la CS Dacia au fost testate pozitiv



Echipa de volei feminin a CS Dacia Mioveni 2012, înscrisă în liga secundă din România – Divizia A 2 Est, trebuia să participle în week-end la Braşov la al treilea turneu al turului de campionat, însă competiția a fost în cele din urmă amânată din cauza pandemiei de coronavirus.


Concret, adversarele de la Bravol Brașov s-au îmbolnăvit de coronavirus, 10 jucătoare fiind testate vineri pozitiv. Și cum turneul trebuia să găzduiască doar două partide, Bravol Brașov – CSM Focșani și Bravol Brașov – CS Dacia Mioveni, acesta a fost amânat. Inițial, argeşencele trebuiau să aibă două meciuri officiale la acest turneu, unul cu ASC Bravol Braşov și altul cu CSM Unic Piatra Neamţ dar moldovencele au aunțat de la început că nu se vor prezenta la această competiţie din cauza problemelor financiare.
Din Divizia A 2 Est fac parte ACS Academia de Volei Tomis Constanța, CSM Focșani 2007, CSM Unic Piatra Neamț, ASC Bravol Brașov. În competiţie a fost înscrisă iniţial şi CTF Mihai I Bucureşti, dar echipa nu a jucat niciun meci, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Chiar dacă nu au mai disputant meciurile acestui tuneu, voleibalistelle din Mioveni vor primi la masa verde punctele puse în joc, acesta fiind regulamentul Federației Române de Volei pentru acest campionat care se desfășoară în contextul pandemiei, fiind prevăzut ca dacă o echipă nu poate evolua din cauza testelor COVID positive, adversara va câștiga la masa verde.
În momentul de față, clasamentul Diviziei A 2 Este la volei feminin este condus de ACS Academia de Volei Constanța, care are 15 puncte din 5 meciuri, în timp ce CS Dacia Mioveni este pe doi cu 6 puncte din 3 meciuri, însă echipa alb-albastră va face și ea 12 puncte și își va consolida astfel pozița secundă.
Lotul de volei CS Dacia Mioveni 2012 participant în Divizia A 2, este următorul:
Ridicători: Gabriela Panait, Ioana Crăcană
Universali: Denisa Bizdrigheanu, Ana Mareş
Centri: Irina Vochiţu, Mihaela Dumitru, Andrada Toma
Secunzi: Gabriela Dumitru, Diana Dobre, Andrada Başcău, Georgiana Marin
Libero: Antonia Băduţ, Maria Meianu.
Antrenor: Vali Fianu. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.