Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0



Echipa lui Mititelu, pe Oblemenco
Universitatea Craiova, echipa din Liga 1, nu va mai avea exclusivitate asupra stadionului ”Ion Oblemenco” începând cu 2021. Din nou an, potrivit noului proiect de hotărâre privind impozitele și taxele locale din Craiova, care include și costurile de folosire a celor două stadioane din proprietatea municipiului, ”Ion Oblemenco” va putea fi închiriat și pentru meciuri din campionatul Ligii 2. Astfel, U Craiova 1948 SA, clubul lui Adrian Mititelu, va putea evolua ”acasă” pe cea mai mare arenă din Bănie, după ce până acum i s-a interzis acest lucru.
Fraţii Herea doriţi la Rapid
Rapid își face planul în privința strategiei de transferuri din această pauză de iarnă, în care se va despărți de anumiți jucători, dar vor și veni câteva nume noi. Antrenorul secund Mihai Iosif a declarat că pe cele două liste au fost așternute câteva nume deja. Din precizările acestuia, numărul jucătorilor care va pleca va fi aproximativ egal cu cel al fotbaliștilor care vor îmbrăca tricoul Rapidului odată cu reluarea campionatului. Mihai Iosif a recunoscut că frații Herea, Ovidiu (35 de ani) și Claudiu (30 de ani) sunt pe lista giuleștenilor.
Probleme cu banii
Fotbal Comuna Recea a primit, la câteva zile după ce a intrat în vacanță, o veste care complică lucrurile pentru anul următor. Nu va mai primi sprijin financiar din partea Consiliului Local Recea, după cum s-ar fi stabilit în cadrul celei mai recente ședințe. Potrivit Axa News, la mijloc ar fi, foarte probabil, anumite dispute din planul politic. Finanțarea va fi oprită, însă echipa va beneficia în continuare de anumite facilități. Se pare că, în continuare, Consiliul Local Recea se va ocupa de întreținerea stadionului, dar și de alte aspecte care țin de echipă. Va plăti costurile deplasărilor, dar va achita și baremurile arbitrilor și observatorilor, precizează sursa citată. Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.