Platformă online cu statistici privind COVID-19, în Argeș

0

O platformă care cuprinde toate datele statistice referitoare la situația epidemiologică din județ privind infectările cu SARS CoV-2 a fost lansată de Instituția Prefectului Argeș. Acesta cuprinde date statistice privind numărul de cazuri, rata de incidență pe fiecare localitate în parte, numărul deceselor dar și comunicate referitoare la măsurile de prevenire. M.S.

 

Prin intermediul platformei online www.covidarges.ro puteți afla informații despre situația epidemiologică și despre măsurile în vigoare, atât la nivel național, cât și la nivel județean, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Site-ul, realizat prin eforturile Cancelariei Prefectului, adună într-un singur loc informațiile de care aveți nevoie, de la numere de telefon utile, până la grafice cu evoluția incidenței, pentru fiecare localitate în parte, actualizate în fiecare zi. Sunt prezentate, într-un format intuitiv, principalele măsuri de protecție, dar și cele mai importante prevederi ale hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș. Platforma se află într-un proces continuu de actualizare și îmbunătățire, anunță Prefectura Argeș.
Noua platformă online poate fi accesată prin următorul link: https://www.covidarges.ro/

Prefectul Emanuel Soare a explicat că mai sunt website-uri asemănătoare în Timiș, Constanța și Maramureș, dezvoltate de Consiliul Județean sau primării. cel din județul nostru fiind însă cel mai complex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.