Tânăr a urmărit în trafic a lovit o mașină de poliție!

1

Scandal de proporții în Bascov.  Mai multi cetățeni de etnie rromi s-au întâlnit în centrul comunei și s-au luat la ceartă în urma unui conflict generat de o tânără.  Unul dintre cei implicați a fugit cu mașina ca să scape de adversari. În urmărirea lui au pornit ceilalți romi. În timp ce gonea pe DN 7, la Valea Ursului tânărul de 23 de ani, a lovit o mașină ce aparține Secției 2 Poliție Pitești. M.S.

Rromii s-au întâlnit în centrul comunei. Tânărul de 23 de ani, din comuna Merișani, era cu un BMW. Aveau un conflict pentru o tânără furată. Romii nu s-au înțeles la preț și s-au luat la bătaie. Ca să scape, tânărul a urcat la volan și a fugit, fiind urmărit de o altă mașină. La Valea ursului, tânărul a  călcat linia dublă continuă, spun surse din rândul anchetatorilor, și a lovit un Logan ce aparține Secției 2 Poliție Pitești.

 

A fost declanșată o anchetă tânărul fiind dus la audieri la Serviciul Rutier Pitești. În paralel polițiștii Secției Bascov fac cercetări pentru identificarea tuturor participanților la scandal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.