Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0



Contract suspendat
SCM Gloria Buzău a reacționat la scurt timp după informațiile făcute publice în exclusivitate de ProSport, cu privire la faptul că fotbalistul Marius Ioniță (29 de ani) este acuzat de fosta prietenă că a jucat la pariuri. Clubul s-a dezis total de cele întâmplate, după apariția știrii. A emis un comunicat de presă în care și-a expus punctul de vedere și măsurile pe care le va lua SCM Gloria Buzău, în privința lui Marius Ioniță. Astfel, echipa din Buzău a decis că până la finalizarea anchetei contractul cu fotbalistul va fi suspendat.
Hlistei, cel mai bun
Arădeanul Cătălin Hlistei (26 de ani), golgheterul Rapidului atât în sezonul trecut de Liga 2, cât și în cel actual, a fost ales de către suporterii echipei giuleștene, într-un sondaj efectuat pe pagina oficială de Facebook, drept cel mai bun jucător al clubului bucureștean în anul 2020. Cătălin Hlistei a fost urmat în acest clasament de fundașul Ionuț Voicu, căpitanul echipei Rapid.
Jucător promovat
ASU Politehnica Timișoara i-a oferit un contract de jucător profesionist încă unui junior din cadrul clubului, iar acesta nu a stat mult pe gânduri și a semnat. E vorba despre Luchian Gologan, un tânăr care la data de 25 ianuarie 2021 va împlini 17 ani. Jucătorul care poate evolua atât ca mijlocaș de bandă, cât și fundaș stânga a debutat deja pentru prima formație a clubului timișorean din Liga 2 în meciul de Cupa României cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.
Deces la Petrolul
Veste tristă pentru petroliști la început de an. Camil Oprișan, fostul jucător și antrenor al clubului ploieștean, a încetat din viață în a doua zi din 2021. Component al echipei Petrolul care întâlnea Liverpool în 1966 și o învingea cu 3-1 a murit la 73 de ani. Ca jucător, Oprișan a evoluat pentru Petrolul în perioada 1964 – 1973, cu excepția sezonului 1965/1966, când a activat la Siderurgistul Galați. În acel sezon, echipa praheană câștiga ultimul titlu de campioană pe care le are în palmares. Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.