Băiat de 12 ani, mort în accident!

0



Ieri, în ziua Sfântului Ion, a avut loc o tragedie în comuna Popești. Un băiat în vârstă de 12 ani, a murit sub ochii prietenilor. Copilul a fost lovit de un mașină. Impactul a fost atât de puternic, încât băiatul a murit pe loc. Manevrele de resuscitare ale echipajului Serviciului de Ambulanță Argeș s-au dovedit inutile.


Accidentul s-a petrecut pe DJ 504, în comuna Popești. Nicolae N.,de 21 de ani, din Siliștea Gumești, județul Teleorman, conducea un autoturism Ford mergând dinspre Popești către Tătărăștii de Sus. Daniel, băiatul de 12 ani, era împreună cu doi prieteni. A vrut să traverseze. Se spune că cei doi prieteni l-au strigat ca să-l atenționeze că vine mașina, însă era prea târziu. A fost izbit în plin, fiind luat pe capota mașini apoi, proiectat pe caldarâm. În urma impactului extrem de puternic, copilul s-a lovit la cap. Nu se știe exact dacă impactul cel mai puternic a fost cu mașina sau cu solul, cert este că fragmente de la cap i-au rămas în gluga hanoracului pe care-l purta. Băiatul mai avea un frate, cu doi ani mai mare.
Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat
Cercetările la fața locului au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Costești. Oamenii legii au stabilit că băiatul a traversat prin loc nepermis, fără să se asigure. Imediat după accident, la fața locului au ajuns și rudele copilului. Disperate de durere acestea strigau și se rugau plângând, implorându-l pe Dumnezeu că facă o minune și să aibă rezultat manevrele de resuscitare. Din nefericire, echipajul Serviciului de Ambulanță Argeș a făcut manevre zeci de minute, dar copilul nu a putut fi readus la viață. În cele din urmă medicul a fost nevoit să declare decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga pentru autopsie. Oamenii legii au audiat mai multe persoane și pe șofer. În timpul cercetărilor, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu consumase alcool. „În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal (n.r ucidere din culpă), iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. M.Sandu; Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.