Dosar finalizat în timp record!

0

Dosar finalizat în timp record de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, Postul de Poliţie Budeasa. M.S.

 

Oamenii legii au încheiat cercetările și au trimis dosarul la Parchet cu propunerea de trimitere în judecată a unui bărbat în mai puțin de o săptămână de la  înregistrarea plângerii.  Inculpatul este acuzat săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 30 decembrie 2020, pe fondul unui conflict spontan, bărbat de 45 de ani, din Budeasa, l-a fi lovit și amenințat pe un cumnatul său, în urma unui conflict generat de o neînțelegere. Cei doi aveau de împărțit o sumă de bani în urma vânzării unui teren care era moștenire comună.

După sărbători, pe data de 4 ianuarie, victima a făcut plângere depunând și un certificat medico legal care să ateste leziunile suferite.  În ziua de 5 ianuarie 2021, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.