“Lupta pentru promovare este destul de grea!”

0

  • Bogdan Rusu, golgeterul lui CS Mioveni



Bogdan Rusu este golgeterul lui CS Mioveni, în condiţiile în care atacantul s-a alăturat lotului galben-verde după etapa a 6-a a actualului campionat. Vârful argeşenilor a reuşit să înscrie de 5 ori în cele 9 partide în care a evoluat. Am stat de vorbă cu golgeterul echipei despre anul care a trecut dar şi despre ceea ce urmează pentru CS Mioveni, acesta spunându-ne că echipa are şanse reale de promovare, dar mai întâi trebuie să ajungă în play-off.


Cum a fost 2020 pentru tine?
– Anul 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, mai ales că s-a întrerupt activitatea sportivă, din cauza pandemiei de COVID , ceea ce mie, personal şi cred că şi colegilor, mi-a lipsit mult
Care a fost cea mai mare satisfacţie in 2020?
– Satisfacţia cea mai mare din anul precedent a fost că am reuit să-mi dedic mai mult timp familiei, ceea ce era mai puţin posibil atunci când eram în plin campionat .
Care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?
– Au fost mai multe dezamăgiri pe plan sportiv , pe care le-am depășit într-un final şi acum mă bucur că am ajuns la echipa CS Mioveni , chiar dacă sezonul începuse şi trecuseră 6 etape din campionat .
Cum vezi lupta pentru promovare şi ce şanse crezi că mai sunt?
– Lupta pentru promovare o să fie destul de grea , deoarece sunt multe echipe care îşi doresc să prindă playoff-ul, iar diferenţa de puncte este mică. După părerea mea , cred că mai sunt şanse reale să ne clasăm pe primele şase locuri , adică să intrăm în play-off şi după aceea ne gândim la promovare .
Cum ai petrecut Sărbătorile?
– Sărbătorile le-am petrecut cu familia la Piteşti , iar in apropierea acestora , am reușit o mică escapadă în Bucovina , unde am vizitat mai multe mănăstiri . S.M.