Ședință cu scântei în Consiliul Local! Consilierii PNL și USR au refuzat să voteze unele proiecte

0

După cum anunțat, astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești, pe ordinea de zi fiind  44 de proiecte. Dintre acestea au fost luate în discuție numai 16 după ce consilierii PNL și USR au refuzat să voteze. Tensiunile au fost generate pentru a demonstra că majoritatea este deținută în CL de către PNL și USR M.S.

 

Din cele 44 de proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei CL Piteşti, de astăzi, 28 nu au fost luate în discuție. Asta după ce consilierii din opoziție au refuzat să voteze unele dintre proiecte, motivând că nu au fost discutate în comisii.

Primarul Cristian Gentea  este însă de părere că motivul a fost cu totul altul.

Pe ordinea de zi nu a fost inclusă alegerea celor doi viceprimari, care, potrivit majorității ar trebui să fie numiți de la PNL și USR, cel mai probabil fiind vorba de Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu.

 

O altă nemulțumire a consilierilor din opoziție ar fi aceea că pe ordinea de zi nu au fost inclus proiectul privind alegerea noilor reprezentanți în Adunarea Generală  a Acționarilor la societățile din subordinea Primăriei Pitești.

 

Cele 28 de proiecte au fost retrase de pe ordinea de zi urmând a fi discutate în ședința extraordinară din 10 februarie.